Τηλέφωνα: +30 2310 436 215 & +30 2310 449 259 Δωρεάν αποστολή, Άτοκες δόσεις & Δικαίωμα επιστροφής 20 ημερών!
espa 90X45 el

Woolstone

Κάθε Woolstone χαλί έχει σχεδιαστεί για να κάνει κάθε σπίτι πιο ζεστό, πιο απαλό, πιο μοντέρνο, πάντα με παραδοσιακά μέσα και φυσικές πρώτες ύλες. Να είναι η αφορμή για τις επόμενες γενιές να γνωρίσουν με προσιτό τρόπο την πολυτέλεια της ποιότητας του χθες.

Το μυστικό μας είναι η ποιότητα μας στην πρώτη ύλη

Όλα τα χαλιά μας φτιάχνονται σε παραδοσιακό αργαλειό. Χρησιμοποιούνται μόνο αγνές πρώτες ύλες από τις κορυφαίες αγορές, όπως μαλλί Νέας Ζηλανδίας και γιούτα Μπαγκλαντές. Για τα χρώματά μας δεν χρησιμοποιούμε βαφές και χρωστικές, παρά μόνο 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Οι αξίες μας

Τα όνειρά μας για την επόμενη μέρα.

Πιστεύουμε ότι οι καταναλωτικές επιλογές όλων μας σχηματίζουν το αύριο.

Εμείς ονειρευόμαστε το αύριο σε έναν καταπράσινο και υγιή πλανήτη, όπου οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν με ηρεμία ποιοτικό χρόνο μαζί.

Όπου έχουν τον χρόνο να δημιουργούν με μεράκι & δίκαιες απολαβές, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα και το πάθος τους για πολλά αλλά χαμηλής ποιότητας αγαθά.

Έτσι το αύριο που ονειρευόμαστε έχει χειροποίητα, προσιτά & οικολογικά προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι για ανθρώπους που θέλουν να ζουν όμορφες στιγμές, με τρόπο που προστατεύει τον πλανήτη και όσους ζουν σε αυτόν.
Οι πρώτες ύλες των χαλιών Woolstone έχουν τις πλέον κορυφαίες χώρες προέλευσης για να σας διασφαλίσουν άριστη ποιότητα. Έτσι το χαλί αυτό χρησιμοποιεί μαλλί Νέας Ζηλανδίας και γιούτα Μπαγκλαντές. Χωρίς βαφές, χωρίς χρωστικές και χωρίς καμία χημική επεξεργασία. Τα χαλιά υφαίνονται σε παραδοσιακό αργαλειό στην Ελλάδα από τεχνίτες με πολυετή εμπειρία, ενώ έχουν περάσει από ειδική φυσική επεξεργασία κατά του σκόρου.

Διαθέσιμα σε πολλές φυσικές αποχρώσεις του μαλλιού, σε πολλές διαφορετικές υφάνσεις και σε παρά πολλά μεγέθη (με δυνατότητα ακόμη και κατα παραγγελία ύφανση στις δικιές σας επιθυμητές διαστάσεις)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μοντέρνα χαλιά Gabbeh

Good to knowΓνωρίζατε ότι

Small_BAnner_249-173.png 2_Small_BAnner_249-173.png 3_Small_BAnner_249-173.png