ως θέμα «Έχω μια ιδέα!», προβάλλονται τα σύγχρονα καινοτόμα υλικά και οι εφαρμογές τους στο χώρο του design και της κατασκευής και συγκεκριμένα της παραγωγής καινοτόμων λύσεων, προϊόντων και ιδεών.
Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια που συνδυάζει την επιχειρηματικότητα με την καινοτομία. Προτείνει νέες λύσεις από και προς όλους τους κλάδους που έχουν σχέση με την κατασκευή και την ανοικοδόμηση, όπως εταιρίες κουφωμάτων, παραγωγής πλακιδίων, παραγωγής δαπέδων, επιπλώσεων, φωτιστικών και άλλων συναφών επιχειρήσεων. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν 30 γνωστές εταιρίες από όλους αυτούς τους κλάδους.
Το «Έχω μια ιδέα» απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται με την κατασκευή, την ανοικοδόμηση και τη διακόσμηση. Στους χώρους της, όλοι οι επισκέπτες, διακοσμητές, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι, φοιτητές, σπουδαστές, καθώς και το ευρύ κοινό της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα υλικά, τρόπους κατασκευής και λύσεις σχεδιασμού που θα προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών και θα ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις.
Ο σκοπός αυτής της Έκθεσης δεν είναι εμπορικός αλλά κυρίως ενημερωτικός, με στόχο να συμβάλλει στην πολιτιστική εκπαίδευση του κοινού της πόλης και της ανάπτυξης του συγκεκριμένου κλάδου του Design.
Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου 2013
από τις 11.00 μέχρι τις 21.00
Αποθήκη Γ' Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης
Εγκαίνια έκθεσης Σάββατο 15 Ιουνίου στις 9μμ
Αποθήκη Γ', Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης