ΜΒΙLOGOgrayΧειροποίητα Χαλιά

MBI on FaceBookMBI on TwitterMBI on PinterestMBI on YouTube  




Καλάθι |  Σύνδεση/Αποσύνδεση  |  Εγγραφή  |  Αγαπημένα |  Επικοινωνία

Καλέστε μας στο  2310 436 215


Πολλά επιπλέον χαλιά εκτός του

e-shop από νέες συνεχόμενες

παραλαβές.
Μόνο στο φυσικό κατάστημα!

 

Μπορτούρα Πάνω 

 

shutterstock_38617636.jpgΣυνεχίζοντας μια 50ετή οικογενειακή παράδοση στο εξωτερικό στην ''Sabet & Sons'' την  μεγαλύτερη τότε παγκοσμίως εισαγωγική εταιρία στον χώρο της χονδρικής πώλησης χειροποίητων χαλιών,  η Μιράντα Βασιλειάδου ίδρυσε το πρώτο κατάστημα MBI στην Δράμα το 1995. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία, το 1997, η εταιρία επεκτάθηκε με ένα νέο ιδιόκτητο κατάστημα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.
Εκμεταλλευόμενη της πολύ καλές γνωριμίες και σχέσεις της στο εξωτερικό, η MBI συνεργάζεται στενά με τους πιο μεγάλους και γνωστούς οίκους κατασκευής χειροποίητων χαλιών της Περσίας, του Πακιστάν, του Αφγανιστάν, της Τουρκίας, της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ, της Ινδίας και της Κίνας. Ταξιδεύοντας στις χώρες αυτές η εταιρία χρόνια τώρα προσπαθεί και διαλέγει για τους πελάτες της τα ωραιότερα και πιο ιδιαίτερα χαλιά.
Η πολύ μεγάλη γκάμα χαλιών και το αξιόπιστο προφίλ της την κατατάσσουν στις πλέον σημαντικές εταιρίες του είδους της και το όνομα της θεωρείται πια συνώνυμο της ποιότητας και του καλού γούστου, σε τιμές ωστόσο πάντα ιδιαίτερα λογικές και ελκυστικές.
Με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονη αντίληψη απευθύνεται τόσο στον απλό πελάτη λιανικής (με δυνατότητα μελέτης χώρου για ολόκληρα σπίτια) όσο και στον επαγγελματία που αναζητά να διακοσμήσει το εργασιακό του χώρο ή ακόμη και παραδοσιακούς ξενώνες ή ολόκληρα ξενοδοχεία.
Μεγάλη βαρύτητα στην εταιρία ΜΒΙ έχει και το after sales service γι' αυτό και παρέχει ειδικές επιδιορθώσεις αλλά και προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης χειροποίητων χαλιών.
Με εταιρική παρουσία στο διαδίκτιο από το 1996 πίστευε πάντα στην σπουδαιότητα του Internet ενώ ήταν και η πρώτη εταιρία χειροποίητων χαλιών που δημοσίευε τιμές και παρείχε δυνατότητα ολοκληρωμένης παραγγελίας και πληρωμής  στην ιστοσελίδα της.
Η MBI στα πλαίσια της επικοινωνίας με το πελατειακό της κοινό έχει διοργανώνει επιτυχημένες εκθέσεις σε πόλεις όπως Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Τρίκαλα, Καστοριά, Θάσος και επίσης έχει συμμετάσχει σε κλαδικές εκθέσεις όπως "Εγνατία" της Καβάλας καθώς και “FURNITEC”,  “DesignStories” και "Διεθνής Έκθεση" της Θεσσαλονίκης.

Νέα προϊόντα προστίθενται συνεχώς τα τελευταία χρόνια όπως τα καλοκαιρινά χαλιά, επιλεγμένα επώνυμα χαλιά μηχανής, ριχτάρια και λευκά είδη.

 

 

Patari-webpic.jpg               Isogeio-webpic.jpg 

 

 

Μπορντούρα κάτω